Продавець Інтернет-магазин "Master sound" розвиває свій бізнес на Prom.ua 11 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
271 відгук
Контакти ( Viber, Telegram)050-676-51-43
Мобільний мікрофон Zoom iQ6
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Мобільний мікрофон Zoom iQ6

Перетворіть ваш iOS-девайс в справжній портативний аудіорекордер за допомогою Zoom iQ6 компактного стереомикрофона типу X / Y, який підключається до порту Lightning. З його допомогою ви зможете записувати концерти, інтерв'ю, зустрічі та лекції, зберігаючи при цьому природність і чистоту звучання.

Ловіть момент

Компактний і легкий мікрофон iQ6 дозволить вам створювати високоякісні записи, де б ви не знаходилися. З його допомогою ви зможете провести подкаст прямо на льоту або записати імпровізований концерт. Крім того, він дозволить вам записувати звукові ефекти, які ви можете потім використовувати в своїх роботах. Перебуваючи в дорозі, ви завжди можете розраховувати на високу якість запису мікрофона iQ6.

Можливості і реалізм X / Y записи

iQ6 оснащений двома ненаправленими конденсаторними мікрофонами високої якості. Вони розташовані в конфігурації X / Y точно такий же, як і в зарекомендував себе ручному рекордері Zoom H4n. X / Y запис це відмінний спосіб покрити широку область, одночасно захоплюючи звук в центрі в високій якості. Ви навіть зможете перемикатися між двома положеннями мікрофонів: 90 градусів для більш вузького кута покриття і 120 градусів для захоплення звуку з широкою області.

Мікрофонний вхід, вихід для навушників

iQ6 оснащений аналоговим коліщатком регулювання посилення мікрофону, а також трьохсегментні ЖК-індикатором, за допомогою яких ви зможете завжди записувати аудіо високої якості в будь-яких умовах, починаючи з тихих зустрічей і закінчуючи гучними концертами. Підібравши правильні настройки, ви зможете забезпечити кришталеву чистоту ваших звукозаписів з нульовими перевантаженнями.

Спеціальний вихід для навушників дозволить вам робити прямий моніторинг під час запису або прослуховування.

Подовжений коннектор, знімний роздільник

В комплект подовжений iQ6 коннектор Lightning, а також знімний роздільник, який дозволяє використовувати його з більшістю видів чохлів для iPhone, iPad і iPod touch. Просто підключіть його до вашого пристрою, і ви готові записувати аудіо приголомшливої якості в форматі стерео!

Додаток Zoom Handy Recorder

Додаток Zoom Handy Recorder, яке доступне для скачування з App Store, додасть багатий набір можливостей вашого iQ6 і iOS-пристрою. До того ж до управління рівнями на екрані пристрою, воно дозволить вам регулювати гучність навушників, підключених до вашого iQ6, а також застосовувати автоматичні набори налаштувань, які будуть корисні при записи зустрічей, промов, інтерв'ю та інших подібних ситуацій, коли вам не можна упустити ні слова. Вибирайте формат PCM для запису в найвищій якості або формат AAC, якщо вам важлива економія вільного місця. Крім того, ви можете застосовувати компресію, налаштовувати еквалайзер і ефекти реверберації. Цей додаток навіть дозволить вам відправити отримані записи по електронній пошті або завантажити їх на музичний сервіс SoundCloud.

Розширені можливості для творчості

З iQ6 ви зможете підняти свою творчість на новий рівень. Він може працювати не тільки з додатками Voice Memo і Garageband від Apple, але і з більшістю інших додатків, які сумісні з зовнішнім мікрофоном. Ви можете використовувати iQ6 при роботі з додатками, що розпізнають голос, і записувати аудіо у високій якості. Або ж організувати живий виступ за допомогою додатків, які транслюють потокове аудіо. Крім того, ви можете працювати з музичними програмами і записувати вокал або музичні інструменти в високоякісному стерео.

Технічні характеристики:

  • Мікрофон: Ненаправлений конденсаторний стерео мікрофон типу X / Y (90/120)
  • Вихід: Стерео міні-джек (суміщений лінійний вихід і вихід для навушників)
  • Якість звуку: 44,1 кГц / 16 біт, 48 кГц / 16 біт
  • Посилення: від +11 до +51 дБ
  • Макс. рівень звукового тиску: 130 дБ SPL
  • Підключення: Порт Lightning
  • Харчування: Від підключеного iOS-пристрої
  • Сумісні пристрої: iPhone (5, 5s, 5c, 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus і X),
  • iPod touch (5-е і 6-е покоління),
  • iPad 4-е, 5-е і 6-е покоління, Air, Air 2, mini, mini 2, mini 3, mini 4, Pro і Pro 2)
  • Операційні системи: iOS 6.0 і новіше
  • Габарити (Д х Ш х В): 61,1 х 30,6 х 53,1 мм
  • Вага: 30,5 г
Основні атрибути
ВиробникZoom
ТипКонденсаторний
Користувацькі характеристики
Вид аксесуараМікрофон
МікрофонСтерео
СтанНове
  • Ціна: 5 148 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner